Algemene voorwaarden webshop

Bedrijfsgegevens:
Stichting RUTU Rotterdam
Olympiadeweg 28 A (Géén bezoekadres)
3077AL ROTTERDAM
KVK NUMMER: 74502190

PERSOONLIJKE INFORMATIE

Stichting RUTU Rotterdam gebruikt persoonlijke informatie zoals je naam, adres, email adres, telefoon nummer voor het verzenden van producten of diensten. Stichting RUTU Rotterdam verkoopt, verhuurt of deelt deze informatie niet met andere mensen of derden.

LEVERTIJD

Verzendingen hebben een levertijd van 14 werkdagen na ontvangst van de betaling. Alle bestellingen worden afgehandeld door diverse postbedrijven. Verzending vindt over het algemeen alleen plaats op doordeweekse dagen. Stichting RUTU Rotterdam is niet aansprakelijk voor vertraging van de bestelling tijdens de verzending, Stichting RUTU Rotterdam heeft hier geen controle over

VERLOREN OF BESCHADIGDE ARTIKELEN

U gaat akkoord met het feit dat Stichting RUTU Rotterdam niet verantwoordelijk is voor direct of indirecte schade veroorzaakt door de partij die onze verzending verzorgd. Mocht er zich schade voordoen tijdens de verzending dan adviseren wij om contact op te nemen met ons via het e-mail adres info@rutu-rotterdam.nl met vermelding van jouw factuurnummer. Wij zullen dan contact opnemen met de desbetreffende postbedrijf en onderzoeken waar het is mis gegaan, hierbij staat het vinden van een nette afhandeling centraal. Bij vermoedens of constatering van fraude wordt de politie ingeschakeld.

BESCHIKBAARHEID & VOORRAAD

Wij doen onze uiterste best om alle informatie zo actueel mogelijk te houden. Echter bestaat er de kans dat een product als “beschikbaar” wordt aangeven en een nano seconde later helaas niet meer aanwezig is in de beschikbare maat of zelfs uitverkocht is. De kans bestaat dat via technische problemen een verkeerde prijs wordt aangeduid. Mocht dit zich voordoen dan is Stichting RUTU Rotterdam niet verplicht om deze producten te leveren. Wij van Stichting RUTU Rotterdam zullen in dat geval contact opnemen en je hiervan op de hoogte stellen.

RESTITUTIES & RUILINGEN

We mean C zal geen producten in retour nemen voordat er via info@rutu-rotterdam.nl contact is opgenomen en een akkoord is bereikt. Je kan producten ruilen binnen veertien dagen en de kosten die gemaakt worden zijn voor eigen rekening (niet gedragen artikelen in nieuwe staat). Bij ruilingen heeft u recht op een ruiling of een restitutie. De restitutie is zonder de inbegrepen kosten van de oorspronkelijke verpakkings-en verzendkosten. Wij zijn niet in staat om restitutie of ruilingen te voorzien van items waarin het lijkt of deze zijn gedragen, gewassen, of niet in de originele conditie zijn. Dit heeft geen invloed op uw wettelijk recht als consument maar is een aanvulling daar op. Zorg ervoor dat alle geretourneerde artikelen goed worden verpakt en niet worden beschadigd door de post. Zorg ervoor dat alle retours worden verstuurd met een traceerbare, verzekerde service, want we kunnen geen verantwoordelijkheid nemen voor zaken die beschadigd of verloren zijn gegaan tijdens de verzending. Let op: -Bovenstaande informatie heeft alleen betrekking op het terug sturen van producten die gekocht zijn via www.rutu-rotterdam.nl/merch