Artikelen

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom Stichting Rutu Rotterdam, politiek, kunst, events, entertainment en cultuur.

Stanga zou dit tranga vinden…

Stanga zou dit tranga vinden…

“ “Als je wil kan je ook een programma maken, Als je niet durft dat is wat anders, maar alles is hier” Stan Kallen   Dit zijn een paar uitspraken die ik mij nog kan herinneren als ik terug denk aan mijn stage periode bij radio Stanvaste, locatie grote...

read more
De Takkie Podcast

De Takkie Podcast

Achter de schermen hebben we met veel inzet en energie gewerkt aan onze video podcast voor bi-culturele Afro-Rotterdammers en Rotterdammers die willen luisteren. Deze podcast is gewijd aan gesprekken die hebben plaatsgevonden, nog moeten plaatsvinden of die jij...

read more

Support Stichting RUTU Rotterdam!

Doneer € -

Praat mee!

Wordt lid van onze besloten Facebook groep en blijf op de hoogte van leuke events, nieuwe posts, belangrijke aankondigingen!

Community

Word lid!

Via onze besloten Facebook groep en blijf op de hoogte van events, nieuwe posts en belangrijke aankondigingen!

Rutu

RUTU , Surinaams voor wortels. Dat gedeelte van een plant wat zich stevig in de vruchtbare aarde nestelt voor ondersteuning en voeding zodat de plant kan groeien waarvoor deze bestemd is.

Wij van stichting RUTU Rotterdam willen Rotterdammers voornamelijk op een laagdrempelige manier bewustmaken en meer met elkaar verbinden.  

Belangrijk

Social Media

Volg ons op INSTAGRAM
Wordt lid van onze FACEBOOK groep

Contact

Stichting RUTU Rotterdam
Maashaven Zuidzijde 2
3081AE Rotterdam

 

Gegevens

KVK: 74502190
Bankrekeningnummer: NL88ABNA0843584017