[vc_row][vc_column][vc_column_text]

 Als men diep genoeg naar het verleden kijkt, dan wordt na verloop van tijd het heden zichtbaar. En zo ziet men de toekomst. 

Er is een beschaving geweest die hedendaagse eurocentrische wetenschappers nog elke avond nachtmerries bezorgt. Vanwege de stenen monolieten, de legendes en vooral doordat ze voor alle andere beschavingen in het continent aanwezig waren en bouwwerken hebben achtergelaten die tot de dag van vandaag nog duidelijk laten zien wat er vroeger was.

Wij “gewone” mensen worden van deze discussie niet op de hoogte gebracht. De implicaties die dit debat teweegbrengen zijn namelijk zo verstrekkend dat alle communicatie over dit onderwerp wordt weggemoffeld en in alle toonaarde wordt ontkent. Bestaan van de archeologische vondsten wordt vaker ontkent dan herkent. Het schrift wordt verward en de beelden vernietigd.

Dessalnietemin liegen de feiten er niet om. De Olmeken waren(tot ergenis van archeologen) zwart.

Hun beschaving, schrift en vooral kunst laten dat duidelijk zien. Echter is het globale politieke klimaat nog van dusdanige aard dat er anno 2016 zwarte mensen hun geschiedenis niet mogen herontdekken.

Ieder volk op aarde heeft een beeld van hun verleden. Echter als het op onze broeders of zusters aankomt wordt er al snel met minachting naar gekeken.

Dus worden beelden verborgen, feiten verdraait en boeken verbrandt. Het Smithsonian in Washington D.C. (Verenigde Staten) heeft al meerdere kunstschatten in het bezit die het daglicht niet mogen aanschouwen. Tevens zijn alle boeken die iets met de nalatenschap van deze wonderbaarlijke beschaving al sinds de conquistadors massaal verbrandt.

Wat overblijft zijn de enkele schatten. Deze laatste overblijfselen van dit volk worden nu hevig bekritiseerd door eurocentrische wetenschappers. Dit om de zwarte mens van zijn eigen geschiedenis te beroven. Alle technologische ontwikkelingen ten spijt blijft de westerse beschaving mentaal onderontwikkeld. Deze barbaarse manier van denken voert vandaag de dag nog spijtig genoeg de boventoon.

Om ervoor te zorgen dat deze kwestie blijft leven en dat de archeologen blijven wakker schrikken, badend in koud zweet. Dienen wij deze discussie actueel te houden, opdat wij onszelf mogen oprichten vanuit de as van de vernietiging, opdat de zwarte roos weer tot bloei kan komen.[/vc_column_text][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=-IGHkr9nZSs”][/vc_column][/vc_row]